top of page

Kaupunkilaisten Eräkoulu

Matalankynnyksen erä- ja luonnossa liikkumisentaitoja

Kuvaus

Tiedossa telttaretki kavereiden tai perheen kesken? Haaveena vaellus kaukana sivistyksestä? Kivaa! Mutta mitenkäs se nuotion sytytys menikään? Kuinkas tää kompassi toimikaan, mapsin varaan ei kannata jättäytyä... Tarvis varmaan vähän reeniä näissä etukäteen, niin en jää sille tielle...

Kaupunkilaisten Eräkoulu tulee apuun, kun metsä kutsuu! Metsä&Me opastaa sinut eräjormailun ja -pirkkoilun saloihin  kevään mittaan Tampereen Kintulammella. Yhdessä opimme oleelliset erätaidot ja muut hyödylliset luonnossa liikkumisen taidot, jotta tulevat luontokokemuksesi olisivat mahdollisimman turvallisia ja miellyttäviä. Etukäteen ei tarvitse osata mitään, sillä lähestymistapa on käytännönläheinen ja kannustava. Tule sellaisena kuin olet, ja opi elämäsi tärkeimmät taidot!

Sisältö

Jokaisella kerralla syvennymme oppimaan eri luonnossa liikkumisen aihealueista. Tule mukaan sinua itseäsi kiinnostavalle kerralle tai käy läpi koko kevään setti! Saat mukaan materiaalia jokaisen kerran aihealueista, muistiinpanojen sijaan keskitymme tekemiseen.

Kevään 2020 tulevat koulutukset peruttu.

Tule siis oppimaan uutta ja varmistamaan taitosi turvalliseen luonnossa liikkumiseen!

Varaa paikkasi alta yksittäiselle kerralle tai hanki itsellesi 4-kerran kortti tai kausikortti edullisemmin*. Saat vapaasti valita sitoutumisasteesi ja osallistua silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki koulutukset läpi käynyt henkilö saa todistuksen Eräkoulun suorittamisesta.

Tärkeät Faktat

Saatavuus: kevätkausi 2020 peruttu

Kesto: 2h 30min

TasoHelppo

Sisältyy: opetus, materiaalit, tee ja kahvi

Ota mukaan: Säänmukainen vaatetus, hyvät ulkojalkineet, omia eväitä ja juotavaa, istuinalusta + teemaan liittyvät varusteet**

Tapaamispaikka: Kintulammen retkeilyalue, Kintulammentien Pysäköintialue, Kintulammentie 378-388, 33680 Tampere. Katso tapaamispaikan sijainti kartalla. Paikalle pääsee parhaiten autolla, bussilla tultaessa pysäkiltä kävelyä reilu 6km.

Huomioi: Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset kunnossa, sillä Metsä&Me ei voi vakuuttaa asiakastaan esim. tapaturman varalta. 

*4-kerran kortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan neljälle haluamalleen tapaamiskerralle kevätkauden aikana. Tämä kortti ei ole henkilökohtainen, eli sen voi esim. antaa kaverille lainaan tai leimata puolison osallistuminen samalta kortilta.

Kausikortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan kaikille seitsemälle tapaamiskerralle kevätkauden aikana. Tämä kortti on henkilökohtainen.

**Ennen jokaista koulutuskertaa osallistujille lähetetään erillinen (vapaaehtoinen) varusteluettelo ko. teemaan liittyen. Mahdollisuus varusteiden lainaan, mikäli sinulta ei löydy jotakin varustetta kotoa - tärkeintä on, että pääset itse paikalle. 

VARAA PAIKKASI ALTA

VARAA
bottom of page