top of page

MetsäRentoutus ja -meditaatio

Hiljentymistä luonnossa

Kuvaus

Kiirettä, stressiä, ahdistusta... tuttu juttu. Aivot ja keho käy ylikierroksilla ja hidastaa pitäisi, mutta se tuntuu vaikealta. Rentoutuminenkin menee suorittamisen puolelle ja ajatuksia on vaikea hiljentää. Mitä ihmettä se meditointikin on...

Metsä&Me johdattaa sinut hiljentymään ja hiljentämään lähimetsään, Tampereen Kaupin kansanpuistoon. MetsäRentoutus- ja Meditaatio on hetki vain sinua itseäsi varten - hengähdä sammalmättäällä ja hengitä syvään raikasta metsäilmaa luonnon äänet ympärilläsi. Metsässä meditointi yhdistää metsässä oleilun ja meditaation hyvinvointivaikutukset. Ota aikaa itsellesi, olethan sinä oman elämäsi tärkein ihminen. Viikoittaisissa tapaamisissa pääset jyvälle meditoinnista ja saat rentoutusvinkkejä  ja uusia näkökulmia omaan arkeesi.

Sisältö

Jokainen kerta on omanlaisensa kokonaisuus erilaisia rentoutusharjotuksia, kehoa ja mieltä rauhoittavia liikkeitä, tietoisen läsnäolon harjoitteita sekä tietenkin itse meditaatiota. Tunnin jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut ja mielialasi on kohentunut. Tunnin jälkeen tarjolla kuumaa teetä.

Varauduthan tunnille riittävällä säänmukaisella ja lämpimällä vaatetuksella, sillä olemme paljon paikallaan ja palelevana sinun  on vaikea päästä rentoutuneeseen tilaan. 

Omaan hyvinvointiin sijoittaminen on aina kannattavaa. Varaa paikkasi alta yksittäiselle kerralle tai hanki itsellesi 4-kerran kortti tai kausikortti edullisemmin*. Saat vapaasti valita sitoutumisasteesi ja osallistua silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Keväälle 2020 mahtuu 10 tapaamiskertaa. 

Tärkeät Faktat

Saatavuus: kevätkausi 18.3.-20.5.2020, keskiviikkoisin klo 18:00-19:30

Kesto: 90min

TasoHelppo

Sisältyy: ohjaus, teetarjoilu ohjauksen jälkeen

Ota mukaan: Säänmukainen, mukava ja lämmin vaatetus, hyvät ulkojalkineet, makuualusta**, retkituoli**, viltti**, tasku-/otsalamppu (jos haluat)

Tapaamispaikka: Urheilukeskuksen ulko-ovien läheisyydessä, osoite Kuntokatu 17, 33520 Tampere. Katso tapaamispaikan sijainti kartalla. Paikalle pääsee kätevästi bussilla tai omalla autolla.

Huomioi: Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset kunnossa, sillä Metsä&Me ei voi vakuuttaa asiakastaan esim. tapaturman varalta. 

*4-kerran kortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan neljälle haluamalleen tapaamiskerralle kauden aikana. Tämä kortti ei ole henkilökohtainen, eli sen voi esim. antaa kaverille lainaan tai leimata puolison osallistuminen samalta kortilta.

*Kausikortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan kaikille seitsemälle tapaamiskerralle kevätkauden aikana. Tämä kortti on henkilökohtainen.

**Mahdollisuus lainata varusteita, mikäli sinulta ei löydy jotakin varustetta kotoa. Mainitse tästä varauksen yhteydessä, tärkeintä on, että pääset itse paikalle.

VARAA PAIKKASI ALTA

VARAA
bottom of page