top of page

Aikuisten Metsälenkkikerho

Metsästä voimaa mielelle ja keholle

Kuvaus

Stressaa ja laiskottaa. Mielessä pyörii arjen asiat ja ei oikein saa mistään kiinni. Väsyttää ja paikkoja kolottaa, liikunta olisi paras lääke, mutta ei vain jaksa. Olet kuitenkin varmasti kuullut liikunnan ja metsän hyvää tekevistä vaikutuksista?

Tampereen Kaupissa viikoittain kokoontuva Aikuisten metsälenkkikerho tarjoaa sinulle juuri sitä mitä kaipaat. Lähde liikuttamaan kehoasi raittiiseen metsäilmaan ja rauhoittamaan mieltäsi metsän siimekseen! Vihdoinkin on tiedossa varmaa ulkoiluseuraa ja syy lähteä sohvan nurkasta liikkeelle. Voit tulla tuulettamaan ajatuksia muiden kanssa jutustellen tai keskittyä omiin mietteisiisi valintasi mukaan, tärkeintä on kuitenkin lähteä ulos metsään reippailemaan. Tule yksin tai ota vaikka kaveriporukka mukaan!

Sisältö

Jokainen kerta koostuu aktiivisesta liikkumisesta kävellen, turvallisista kehoa rauhoittavista ja venyttävistä liikkeistä sekä erilaisista luontoyhteys- ja tietoisen läsnäolon harjoituksista. Metsäympäristö antaa harjoitukseen vielä oman silauksensa. Tällä kombolla hillitsemme kehossa ja mielessä vallitsevaa kaaosta ja kerhon jälkeen olosi on hyväntuulinen ja tasapainoinen.

Jokaisen session aloitamme virittäytymisellä tunnelmaan, jota seuraa liikunnallinen osio, jossa saadaan kehoon liikettä sekä aivoille happea. Matkan varrella annamme mielellemme erilaisia harjoitteita ja päätämme lenkin loppurentoutukseen. Kerhossa emme liiku kieli vyön alla ja hiki virraten, vaan omaa kehoa lempästi kuunnellen.

Tule siis mukaan mukavaan seuraan ja selätä arjen huolet metsän voimalla! Varaa paikkasi alta yksittäiselle kerralle tai hanki itsellesi 4-kerran kortti edullisemmin*. Saat vapaasti valita sitoutumisasteesi ja osallistua silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Keväälle 2020 mahtuu 10 tapaamiskertaa. 

Tärkeät Faktat

Saatavuus: kevätkausi 17.3.-19.5.2020, tiistaisin klo 18:00-19:15

Kesto: 75min

TasoHelppo

Sisältyy: ohjaus 

Ota mukaan: Säänmukainen vaatetus, hyvät ulkojalkineet, vesipullo, makuualusta loppurentoutukseen (jos omistat, lainaus myös mahdollista), tasku-/otsalamppu (jos haluat)

Tapaamispaikka: Urheilukeskuksen ulko-ovien läheisyydessä, osoite Kuntokatu 17, 33520 Tampere. Katso tapaamispaikan sijainti kartalla. Paikalle pääsee kätevästi bussilla tai omalla autolla. Reippailemme Kaupin urheilu-/kansanpuiston ympäristössä.

Huomioi: Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset kunnossa, sillä Metsä&Me ei voi vakuuttaa asiakastaan esim. tapaturman varalta. 

*4-kerran kortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan neljälle haluamalleen tapaamiskerralle kauden aikana. Tämä kortti ei ole henkilökohtainen, eli sen voi esim. antaa kaverille lainaan tai leimata puolison osallistuminen samalta kortilta.

*Kausikortti: Oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan kaikille seitsemälle tapaamiskerralle kevätkauden aikana. Tämä kortti on henkilökohtainen.

VARAA PAIKKASI ALTA

VARAA NYT
bottom of page