top of page

MetsäRentoutus ja -meditaatio

Hiljentymistä luonnossa

Kuvaus

Metsä&Me johdattaa sinut hiljentymään ja hiljentämään lähimetsään, Tampereen Kaupin kansanpuistoon. MetsäRentoutus- ja Meditaatio on hetki vain sinua itseäsi varten - hengähdä sammalmättäällä ja hengitä syvään raikasta metsäilmaa luonnon äänet ympärilläsi. Metsässä meditointi yhdistää metsässä oleilun ja meditaation hyvinvointivaikutukset. Ota aikaa itsellesi, olethan sinä oman elämäsi tärkein ihminen. Viikoittaisissa tapaamisissa pääset jyvälle meditoinnista ja saat rentoutusvinkkejä  ja uusia näkökulmia omaan arkeesi.

Sisältö

Päivä pitää sisällään rentoutusharjotuksia, kehoa ja mieltä rauhoittavia liikkeitä, hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitteita sekä tietenkin itse meditaatiota. Retken jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut ja mielialasi on kohentunut.

Varauduthan riittävällä säänmukaisella ja lämpimällä vaatetuksella, sillä olemme paljon paikallaan ja palelevana sinun  on vaikea päästä rentoutuneeseen tilaan. 

Tärkeät Faktat

Kesto: 3h | ma-pe klo 18-21, la-su klo 9-12

TasoHelppo

Saatavuus: vuoden ympäri

Sisältyy: ohjaus, pieni välipala ja teetä

Ota mukaan: Säänmukainen, mukava ja lämmin vaatetus, hyvät ulkojalkineet

Tapaamispaikka: Tampereen Vanha Kirkko, Keskustori.

Huomioi: Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset kunnossa, sillä Metsä&Me ei voi vakuuttaa asiakastaan esim. tapaturman varalta. 

VARAA PAIKKASI ALTA

Varaa paikkasi viimeistään kolme päivää ennen retken alkua.

VARAA
bottom of page