top of page

Mielenrauhan Metsäretki

Metsästä voimaa ja energiaa hyvinvointiisi

Kuvaus

Haaveissa rauhoittava ja virkistävä retki metsään, kuka lähtisi mukaan? Minne sitä menisi ja mitä söisi... mitä siellä tekisi? Meneepä vaikeaksi, helpompaa taitaa sittenkin olla vain jäädä kotiin nyhjöttämään...

Metsä&Me johdattaa sinut pois kaupungin pölyistä ja arjen tomuista! Mielenrauhan Metsäretkellä saat luvan ottaa rennosti, kaikki on suunniteltu ja huolehdittu sinulle valmiiksi. Tällä ihanalla retkellä pääset reippailemaan puhtaaseen metsäilmaan, rauhoittamaan mieltäsi ja lataamaan akkujasi. Päivän retkellä saat kaiken hyödyn irti metsän hyvinvointivaikutuksista ja opit hyödyllisiä keinoja lisätä hyvinvointiasi arjessa. Ota aikaa itsellesi ja lähde rauhoittumaan metsään!

Varausta tehdessäsi vaihtoehtoinasi on valita nauttia maittavasta Mielenrauhan-retkilounaasta tai pakata mukaan oma eväät. Valittavanasi on myös meno-paluukyydityksen Tampereen Vanhalta Kirkolta tai, mikäli sinulla on oma auto käytettävissä, voit tavata oppaan suoraan Kintulammen Parkkipaikalla.

Sisältö

Päivä pitää sisällään erilaisia luontoyhteysharjoituksia, tietoisen läsnäolon harjoituksia sekä rentoutusharjoituksia. Lisäksi tietenkin perusmetsäretken elementit eli lempeää reippailua, nuotiolla istuskelua ja jutustelua, maisemien ihailua sekä herkullisen lounashetken.

Tärkeät Faktat

Kesto: 6h  |  klo 9-15

Taso: Keskitasoinen

Sisältyy: opastus, lounas, kuljetukset

Saatavuus: ympäri vuoden

Ota mukaan: Säänmukainen lämminvaatetus, hyvät ulkojalkineet, vesipullo

Tapaamispaikka:

1) Tampereen Vanhan Kirkon edessä, Keskustorilla. Katso sijainti kartalla. Valitse varausta tehdessäsi kuljetus.

2) Voit myös vaihtoehtoisesti tavata oppaan suoraan retkenlähtöpisteessä Kintulammella klo 9:40, Kintulammentien Pysäköintialue, Kintulammentie 378-388, 33680 Tampere. Katso tapaamispaikan sijainti kartalla.

Huomioi: Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset kunnossa, sillä Metsä&Me ei voi vakuuttaa asiakastaan esim. tapaturman varalta. 

VARAA PAIKKASI ALTA

Varaa paikkasi viimeistään kolme päivää ennen retken alkua.

VARAA
bottom of page